"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.

"Se vorbește mult despre iubire, dar fără gesturi de sacrificiu. Se tot pomenește de eroi în toate filmele, dar lipsesc din viața reală. Peste tot se discută despre libertate, dar oamenii sunt robiți de atâtea datorii. Oamenii călătoresc dintr-un colț în celălalt al pământului, dar lumea pare insuficientă pentru lăcomia sa.

"Uneori stăm cu oameni la masă, mâncăm, zâmbim, vorbim. Altădată mergem la alți oameni la masă - oameni care ne spun cum ceilalți la care am fost, după ce am plecat de acolo, ne-au judecat și ne-au osândit. Apoi plecăm mai departe și întâlnim pe altcineva care ne spune că a trecut puțin mai devreme pe la cei pe la...

"Omul trebuie iubit. Dar, ca să-l iubești, trebuie să-l înțelegi. Dacă îl vezi căzut acolo, neapărat trebuie să gândești că trebuie să-i dai o mână de ajutor. Iubirea aproapelui este o lecție de iubire față de Dumnezeu. Dacă nu-l iubești pe cel de alături, dacă nu-l ajuți, nu ești capabil nici să-L iubești pe Dumnezeu.

"În drumul tău prin viață, vei întâlni tot felul de oameni. Unii sinceri, alții falși. Unii plini de iubire și pace, alții pline de ură și răutate. Mulți dintre oameni vor sări să te ajute, dar și mai mulți vor încercă să te trântească sau să te surpe! Tu trebuie să îi alegi cu grijă, dacă vrei să ai...

Rostește cu sufletul curat această rugăciune în fiecare dimineață a zilei de Sâmbătă și te va apăra de rele și necazuri pe parcursul întregii zile:

- Doamne, cât valorează viața mea?
- Află valoarea acestei pietre, însă încearcă să nu o vinzi, i-a răspuns Dumnezeu.