Anul acesta, de Crăciun, vreau sănătate și fericire, nu cadouri

03/12/2022
Crăciunul se apropie, iar vremea cadourilor bate din nou la geam. Așa că, Moșule, aș îndrăzni să îți cer și eu ceva. În primul rând, m-aș bucura tare mult dacă le-ai oferi părinților mei ani în plus de viață, căci acest dar mi-ar întineri sufletul mai mult. Fericit aș fi, dacă te-ai gândi și la mine în acest sens, fiindcă aș vrea să mă bucur de ei cât de mult se poate. Sunt cel mai de preț cadou pe care îl am. 
Apoi, mi-aș dori să strecori niște fericire în sacul tău. Am accepta-o cu brațele deschise. Și nu ți-o cer pe toată, căci sunt convins că și alții au nevoie și m-aș bucura să ajungă pentru toată lumea. Ai mei părinți m-au învățat să împart, deci nu mi-ar fi deloc greu să fac asta. În rest, de cadouri scumpe sau sofisticate nu am nevoie. Nu sunt nici învățat cu ele, dar nici nu m-ar face mai fericit decât ceea ce ți-am cerut. Cu drag, un simplu om!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.