Aș vrea ca Raiul să aibă ore de vizită

03/12/2022
Dorul doare, parcă mult prea tare uneori. Ne apasă pe umeri, făcându-ne astfel să ne plecăm capul, a mia oară. Și nu-i neapărat un semn de slăbiciune, ci începutul unui gând. Așa suntem noi, oamenii, mai trăim din amintiri, important este să trăim din cele frumoase, chiar dacă și acestea ne mai fac să vărsăm câte o lacrimă.

Și cred eu, amintiri mai frumoase decât acelea din care fac parte oamenii dragi nouă nu cred că există, mai ales când aceștia ne părăsesc fără voia lor, iar amintirile sunt singurele care ne mai rămân. Când Dumnezeu le pune aripi pe spate și îi învață să zboare, chemându-i astfel la El, cei dragi sufletului nostru iau cu ei bucăți din noi, dar nu ne pot lua amintirile. Ele mereu ne vor rămâne în adâncul sufletului.

Așadar, să ne gândim la ei zâmbind, lasându-ne sufletul liber. După cum bine știți, nu le-ar plăcea să ne vadă triști. Am fost motivul lor de bucurie, la fel cum ei au fost, sunt și vor rămâne fericirea noastră, mult timp de acum încolo. Raiul e aglomerat, căci e plin de oameni buni, iar oamenii buni sunt adesea căutați... Mi-ar plăcea să existe ore de vizită, să mai urcăm din când în când, cu brațele deschise, însă Dumnezeu știe mai bine rânduielile și nu ne putem împotrivi Lui.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.