Bucură-te de corpul tău! Dumnezeu te-a făcut femeie, nu păpușă Barbie

03/12/2022
Draga mea, nu te-ai născut ca să fii perfectă! Pentru mine, acest cuvânt există doar în dicționar, căci fiecare om are minusuri. Te-ai născut să fii pur și simplu femeie. Nu există femeie frumoasă sau urâtă, există doar femeie. Atât!

Dacă tu te simți bine cu tine însăți, atunci ești frumoasă exact așa cum ești: mai plinuță, mai slăbuță, cu probleme de ten sau fără, machiată sau nemachiată, cu părul lung sau scurt etc. Gura lumii niciodată nu te va face mai frumoasă sau urâtă, ci vei rămâne aceeași. Lumea vorbește mult, dar prea puțini au curajul să vorbească despre ei înșiși, tocmai de aceea aleg să arate cu degetul în stânga și-n dreapta. Le este mai ușor să gasească defecte altora, decât să învețe să trăiască cu propriile defecte.

Tu mergi înainte și caută în adâncul sufletului tău, căci de acolo izvorăște adevărata frumusețe. Restul sunt doar detalii care te fac unică! Și până la urmă, a fi unică este unul dintre cele mai frumoase lucruri pentru o femeie. Treci prin multe schimbări de-a lungul unei vieți, deci e normal să ai și zile mai puțin bune; zile în care să te simți mai puțin frumoasă. Dar nu lăsă asta să îți schimbe părerea despre tine.

Dacă cineva te va mai judeca după aspectul fizic, arată-i oglinda și pune-l să repete aceleași cuvinte. Apoi, cu zâmbetul pe buze, arată-i ușa! Și privește-l în ochi în așa fel încât să îi dai de înțeles că vorbele lui nu te-au afectat cu obsolut nimic, ba dimpotrivă, te-au făcut să râzi cu gura până la urechi. Apoi, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, pregătești un ceai sau o cafea și fă ceea ce îți place și te face fericită. 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.