Când ai cel mai bun om lângă tine, nu mai contează că lumea din jur este rea

03/12/2022
Nu există brațe mai puternice decât cele care oferă mângâieri. Poate doar cele care oferă strângeri la piept, făcând ca bătăile inimii să dărâme pereții pieptului, în goana lor spre obrajii destinației. Nu există priviri mai puternice decât cele călduroase, căci ele își croiesc cel mai ușor drumul către miezul unei inimi. O privire caldă te poate înduioșa, înainte ca ochii tăi să apuce următoarea clipire. Te poate lăsa mut, nesigur pe propriile gesturi, dar sigur pe ceea ce simți.

Și cine poate fi mai potrivit pentru toate aceste lucruri, dacă nu omul căruia i-ai pus inima în palme. Faceți acasă din orice loc și luați iubirea așa cum vă este dată: ca pe o binecuvântare. Priviți în ochii celuilalt și în sufletul acestuia, dar niciodată în gura lumii. Lumea e rea deseori și destramă, năruie speranțe. Oamenii judecă sau își spun părerea fără să fie întrebați. Îți văd viața ca și când ei ar trăi-o, dar sunt departe de a înțelege-o cu adevărat.

Lăsați lumea să fie rea, căci răul întărește adesea și vă face mai puternici. Întoarceți-vă în brațele omului iubit și închideți ochii. Trăiți clipă cu clipă, unul pentru celălalt. Trăiți în prezent, păstrați din trecut doar ceea ce este sănătos și construiți-vă un viitor măreț. Împreună puteți da viață multor visuri, chiar dacă uneori multe dintre ele par de neatins. Cuprindeți-vă palmele și pășiți în aceeași direcție. Și dacă va fi ca unul să cadă pe drum, să nu se teamă, căci celălalt este acolo să îl ridice!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.