Când îți e mai puțin bine și sufletul te doare, vorbește cu Dumnezeu, nu cu oamenii

14/12/2022
Când îți e mai puțin bine și sufletul te doare, vorbește cu Dumnezeu, nu cu oamenii, căci Dumnezeu va căuta să te ajute, oamenii doar te ascultă. Și nu de puține ori, după ce îți află durerile, oamenii îți fac și mai mult rău. Se folosesc de asta și caută să te lovească exact unde știu că te doare cel mai tare, apoi își văd nepăsători de propria viața, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.
Încrede-te în El și învelește-ți sufletul cu căldura pe care ți-o trimite, fiindcă în lumea asta plină de atâția oameni reci, căldura Lui este sfântă. Lasă-ți amarul în mâinile Lui, căci mâinile Lui nu știu să refuze, ba dimpotrivă, îți va cerne sufletul de dureri și te va pregăti pentru ceea ce urmează. Cu timpul, te va dezveli de rănile trecutului și te va înveli cu o pătură de iubire, așa cum numai El poate. Iar pentru tot ceea ce ești, să Îi mulțumești zilnic!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.