Când oamenii potriviți intră în viața ta, nu trebuie să-i forțezi să rămână

03/12/2022
Când ne certăm, iubim cearta dintre noi! Cearta dintre îndrăgostiţi are o substanţă mult mai dulce decât cearta dintre cei care se simt păcăliţi în afaceri! Degetele tale sunt făcute pentru a atinge pielea mea pentru o eternitate. Căci iubirea cunoaşte început, dar nu cunoaşte sfârşit! Ochii mei sunt concepuţi pentru a admira prezenţa ta pentru o veşnicie. Numai aşa tu poti simţi că trăieşti cu adevărat.

Pe tine, vreau să te strâng în brațe până îmi consum toată norma de iubire pentru astăzi. Să îți amintesc cum ne-am cunoscut, să râdem de prima întâlnire în care fiecare încerca să-l cucerească pe celălalt și de primele conversații. Vreau să știi că mi-ai plăcut din prima. Te-am văzut ca pe un întreg, nu doar un ambalaj frumos decorat în interiorul căruia nu știam ce se ascunde. Am văzut omul frumos dinăuntru pentru că m-ai lăsat să te privesc așa cum ești.

Astăzi, te voi suna să-ți spun că mi-e dor de tine chiar dacă aș putea aștepta până mâine. Azi, îți voi mulțumi pentru ceea ce suntem. Azi, voi face tot ce aș fi putut să fac mâine, atât cât îmi permite timpul. Astăzi, vreau să știi cât însemni pentru mine. Vreau să știi tot ce mă frământă, tot ce gândesc, tot ce simt pentru tine, tot ce îmi trece prin cap. Preţuieşte vremea petrecută alături de el! Dă valoare timpului petrecut în preajma ei. Căci nu poate cineva să-ţi ofere un cadou mai mare, decât propriul timp!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.