Când pierzi pe cineva drag, simți că ceva din tine se rupe

16/12/2022
Nicio durere nu e mai apăsătoare decât pierderea unui om drag. Și când se întâmplă asta, simți că timpul se oprește, iar durerea îți calcă inima în picioare. Simți că te sufoci și arzi de dor. Nimic în jur nu mai este la fel. Când o lumânare se stinge, o aprinzi din nou. Dar dacă o viață se stinge, nicio flacără nu îți va mai fi de folos.
Oricât de puternic ești, niciodată nu vei fi pregătit pentru o astfel de suferință. Te va îngenunchea. La propriu! Și oricât ai încerca să îți găsești cuvintele, durerea te va lăsa mut. Când pierzi pe cineva drag, realizezi cât de mult înseamnă o viață, o zi, o clipă. Descoperi stări care îți erau străine. Realizezi cât de importantă este o îmbrățișare. Când vorbești despre cineva la trecut, îți dai seama cât de valoros este prezentul. Și începi să regreți că nu poți da timpul înapoi. Îți vin în minte bucăți din trecut. Și oftezi. 
Când pierzi pe cineva drag, rămâi fără lacrimi. Înfrunți multe, dar de unul singur. Ți-e doar de o vorbă dulce, de o șoaptă la ureche, de un glas călduros. Când persoanele dragi nouă pleacă într-o lume mai bună, le păstrăm în sufletele noastre pentru tot restul vieții. Și de acolo, de Sus, ei ne vor lumina pașii, mintea și sufletul.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.