Când toți oamenii vor cadouri, eu vreau o mamă sănătoasă toată viața

07/03/2023
Mamele sunt ca florile: toate sunt frumoase, dar fiecare în felul ei... O mamă trebuie prețuită cu toată inima și iubită cu puterea a zece inimi. Mama este cea care știe și simte totul. E greu să îți ascunzi sentimentele în fața ei. Până și cel mai micuț sentiment poate fi greu de pitit, astfel încât să treacă neobservat. 
Când cauți înăuntrul tău și simți că nu mai găsești nimic, mama este persoana la care găsești toată speranța de care ai nevoie — oriunde, oricând și pentru orice. Mama este icoana pe care fiecare om o poartă în suflet, indiferent de distanță. Îți este înger și pe Pământ, și în Cer. Mama este primul om la care găsești iertare; la care găsești toate răspunsurile; la care găsești atât de căutata liniște. 
Ce ființă minunată e mama! Ea este prima care pleacă în căutarea ta atunci când te rătăcești prin tot felul de stări. Mama este ființa a cărei mângâiere îți ia până și cea mai pronunțată durere. Mama e o candelă aprinsă în lumea asta atât de întunecată la suflet. O mamă poate fi întreaga lume, dar întreaga lume niciodată nu poate înlocui o mamă. 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.