Ceea ce crede lumea despre tine nu are legătură cu ceea ce însemni tu ca om

06/04/2023
Dacă am sta să ne pierdem timpul plimbându-ne printre părerile oamenilor despre noi, cu greu am întâlni câte o rază de soare. Nu am face nimic altceva decât să ne aruncăm în mijlocul furtunii, căci într-un fel sau altul, gura lumii e o furtună care se abate asupra noastră din toate direcțiile.
Oamenii sunt nerăbdători și nu prea mai țin cont de adevăr. Dau naștere unor păreri care nu au nicio o legătură cu realitatea. Și uite așa, din vorbă în vorbă, pentru că vorba circulă repede... te trezești în mijlocul unui cerc de oameni care te arată cu degetul fără ca tu să fi schimbat măcar două cuvinte cu ei. Lumea e liberă să presupună, deși nici asta nu e tocmai corect atunci când nu cunoști sufletul sau gândirea omului, dar de la a presupune până la a judeca e cale lungă.
Și, totuși, mulți nu se dau la o parte. Dar tu să nu pui la suflet toate nimicurile. Nu lăsa răutatea sau necunoștința lor să treacă de bariera inimii tale. Lasă-i să se joace cu vorbele, căci la un moment dat Dumnezeu le va pune oglinda în față și le va oferi după suflet și fapte. Mulți nu știu că Dumnezeu nu doarme, El doar privește...

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.