Cel mai frumos cadou nu ți-l dau oamenii, ți-l dă Dumnezeu

03/12/2022
Bucuria de a fi părinte este de neegalat, iar mamele sunt cele mai în măsură să confirme asta. Și fără să ezite, cu siguranță fiecare mamă îmi va da dreptate. Sentimentul de a fi mamă este cel puțin la fel de mare cu acela de a fi din nou copil, diferența fiind că de această dată îți bate în piept inima propriului copil.

Totul este de nedescris - uneori ușor, alteori greu, dar mereu la fel de frumos. Fiecare secundă de durere este nimic îm comparație cu prima strângere la piept, primele priviri călduroase și pline de dragoste pe care doar ochii unui suflet mic o pot transmite. Prima atingere este greu de uitat, la fel ca primul "mama" rostit. Timpul trece rapid, căci atunci când ești mamă e ușor să pierzi noțiunea timpului.

Orice despărțire de propriul prunc e grea, chiar și pentru cea mai scurtă perioadă de timp, dar revederea este mult mai puternică, făcându-te să uiți de greutățile care îți apasă pe umeri. Orice "luptă" este ca și câștigată, atunci când scopul este binele copilului tău. Nu există "nu pot!", într-o "poveste" precum aceasta, cea dintre mamă și copil. Ar fi multe de spus și de completat, dar tu, mămico care citești asta, știu că iubirea pentru copilul tău nu poate fi descrisă în totalitate nici măcar de tine, căci nu există suficiente cuvinte care să poată descrie acest sentiment.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.