Cel mai frumos loc din lume este cel în care ești fericită

10/12/2022
Sunt multe locuri frumoase, toate diferite și plăcute în felul lor, dar niciunul nu se compară cu acela în care ești fericită. Și ce poate fi mai sublim decât o femeie fericită?!
Indiferent care este motivul fericirii tale, niciodată să nu îi pui capăt. Adună clipă cu clipă și înalță ziduri care să o protejeze. Fii tu însăți fericirea. Găsește-o în ceea ce te înconjoară și pune-ți-o pe chip. Trece-ți mâna prin nori și împrumută câteva raze de soare, ori de câte ori pare că totul se înrăutățește. Privește-ți fericirea în ochi, stând în fața oglinzii. Spune-i cât de mândră ești de ea și cât de frumoase îți face zilele.
Întâlnește omul pe care ți l-ai dorit întreaga viața. Ține-te strâns de brațul lui. Dezvăluie-i sentimentele tale și dăruiți-vă timp. Faceți din orice loc fericire, iubire. Fii fericită și vei închide multe guri care îți rosteau numele în povești nu tocmai frumoase. Nici măcar adevărate! Și niciodată să nu pleci din locul care ți-a adus bucurie în suflet. Niciodată să nu renunți la omul care îți tratează fericirea ca pe o prioritate. Astfel de oameni sunt greu de găsit, sunt magici.
Îmbrățisează-ți familia - azi, mâine, în fiecare zi. Și nu în grabă, căci astfel de momente nu merită să fie grăbite. O astfel de fericire trebuie apreciată la adevărata ei valoare, căci mai devreme sau mai târziu va ajunge la final și se va transforma în dor, în amintiri... 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.