Cerul mi-a luat cea mai frumoasă persoană și a transformat-o în cea mai frumoasă stea

03/12/2022
Ce faci? Cum mai ești? Îți scriu de aici... de printre oameni. Îți scriu să-ți spun că mi-e dor de al tău glas, chiar dacă știu că n-ai uitat... fiindcă n-a trecut mult de la ultima rugăciune, de la ultima noastră conversație. Cum e printre îngeri? Sunt mai buni decât oamenii, așa-i? Mereu am crezut asta, încă de când trăiai. În ochii mei purtai aripi pe care tu poate nu le vedeai, dar mereu te-am simțit și privit ca pe un înger.

Mi-e dor de o plimbare, de brațele tale în jurul meu. Mi-ar plăcea să retrăiesc toate clipele din care făceai parte. Chiar și pentru o secundă, dacă mai mult nu s-ar putea. L-am rugat pe Dumnezeu să aibă grijă de tine, la fel cum aveai și tu de oamenii pe care îi iubeai... și mi-a promis că așa va face. Ți-am păstrat un loc la masă - locul unde obișnuiai să stai. Când obosești, te aștept să te așezi, căci nicăieri nu-i ca acasă.

Când n-ai cu cine să vorbești, eu te aștept... e de ajuns să-mi dai un semn. De când nu ești aici, privesc mai des cerul, te caut din priviri printre stele. Nu mi-e greu să te găsesc, căci tu strălucești cel mai tare. Zâmbesc, mai vărs o lacrimă, și iar zâmbesc... fiindcă simt cum dosul palmei tale îmi șterge lacrimile. Prezența ta blândă încă îmi e umbră la fiecare pas. Și asta mă liniștește, mă face să mă simt în siguranță... Îți mulțumesc și te iubesc!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.