Chiar și atunci când vă certați și totul merge prost, puteți alege să rămâneți

03/12/2022

Toți o așteptăm - Iubirea. Suntem fericiți când vine și suntem supărați când totul se termină. În cele din urmă, în spatele tuturor acestor lucruri, uităm de principalul lucru: ce înseamnă iubirea cu adevărat. Mai degrabă, suntem siguri că știm despre acest lucru. Dar aceasta este o greșeală uriașă. Nu știm nimic despre ea, dacă vă gândiți la asta.

Suntem siguri că iubirea este un sentiment magic care cade de undeva din cer și face ca inima să bată mai repede și mai tare. O persoană se încadrează într-o stare specială de nedescris - un basm și multe altele. Credem că acest sentiment ar trebui să dureze pentru totdeauna. Iar când începe să se estompeze, credem că dragostea a dispărut. Plângem, suntem triști și din nou așteptăm - o nouă Dragoste. După cum puteți ghici, scenariul se repetă din nou. Dar știi ce? Uită de aceste aberații. Uită de sentimentele tale. Iubirea adevărată este în primul rând o alegere conștientă.

La final, nu este vorba despre întâlniri romantice și serenade sub balcon. Și nici măcar despre cât vă adorați unul pe celălalt, și cât sunteți de compatibili, romantici și tandri. De fapt, un singur lucru din lume poate susține focul iubirii. Aceasta este o alegere. Și neapărat - o alegere conștientă. E alegerea ta personală să iubești această persoană anume. A nimănui altcuiva. Orice s-ar întâmpla și orice s-ar spune. În fiecare zi, în fiecare minut, în fiecare secundă trebuie să faci această alegere și să lucrezi la această relație. Și acesta nu este deloc ușor. Pentru că dragostea este ceea ce facem pentru ca acest lucru să ni se întâmple.

Chiar și atunci când vă certați și totul merge prost, puteți alege să rămâneți. Stați și încercați să salvați relația. Cel mai magnific lucru din lume este să știi că persoana pe care ai ales-o, te-a ales pe tine. Printre milioane de oameni de pe Pământ, te-a ales anume pe tine. Iubirea adevărată este matură, înțeleaptă. Nu se termină. Pentru că ai ales-o. Adevărul este și faptul că dragostea aduce și durere. Și ea cere sacrificiu. Și nu întotdeauna e ușor. Dar ce frumos este când iubești și este reciproc. Toate cuplurile care au trăit fericite până la urmă au un lucru în comun. Fiecare și-a făcut o obligație necondiționată pentru ei înșiși întotdeauna și în orice condiții de a se alege reciproc. În ciuda neajunsurilor, faptelor. Sunt siguri că vor face față tuturor.

Până la urmă au făcut o alegere conștientă. O lună de miere nu poate dura pentru totdeauna. În timp, un partener se deschide în fața noastră așa cum este într-adevăr: amabil și rău, amuzant și plictisitor. Toate defectele sunt la vedere. Și cu asta trebuie să trăim și să ne ridicăm în fiecare zi. Demonii lui devin ai tăi. Și trebuie să îi împarți cu el. Nu mai ai fluturi care zboară în stomac când apare sau sunetul unei voci. Acest lucru este normal. Au fugit. Dar ceva mult mai important a rămas. Casa în care trăiești și crești copii. Locul în care poți fi tu însuți. Unde îl aștepți mereu pe cel căruia îi poți pune capul pe umăr seara și să-ți povestească despre tot ce este în lume. Nu-ți este teamă că vei fi condamnată sau ridiculizată. Unde există înțelegere și susținere mereu, el te va iubi necondiționat. Și obosită, și amuzantă și plictisitoare. La fel cum ai făcut-o și tu.

El te va iubi necondiționat. De ce să fii tristă de fluturii care au zburat? Ai mult mai multe! Ai parte de bucurie și un sentiment de siguranță lângă cel care te-a ales pe viață. Nu există nimic mai important într-o relație decât acest sentiment uimitor - sentimentul unei echipe. Acum știi sigur că a merge înainte nu este înfricoșător. Și acesta este un sentiment uimitor! Deși ni se spune că ar trebui să avem încredere în sentimentele noastre, și toată lumea va fi fericită, paradoxul este că sentimentele sunt foarte trecătoare. Ele trec. Dar iubirea adevărată este constantă. Este atât de reală încât o poți simți aproape cu vârful degetelor. Ea este tangibilă. Iar când nenorocirile și încercările cad peste noi, o astfel de iubire dă putere să rezistăm. Nu sentimentele.

Când se întâmplă ceva neașteptat și teribil, acest tip de iubire aduce stabilitate, care este atât de necesară în zilele întunecate. Viața noastră este nebună și imprevizibilă. Ne confruntăm cu lipsuri, dezamăgiri, boli și eșecuri zilnice. Ca să fim sinceri, în viața noastră există un singur lucru constant - acesta este dificultatea. Prin urmare, nu poți renunța la ceva, deoarece lucrurile merg prost. Mai ales la dragoste. Dacă această persoană te face fericită și îți umple viața cu sens, vei supraviețui tuturor furtunilor și cataclismelor. Iubirea adevărată înseamnă a fi aproape la durere și bucurie. Nu fugiți de probleme, ci rezolvați-le împreună. Aceasta este una dintre cheile fundamentale ale stabilității emoționale în relații.

Iubirea nu este un sentiment. Și nu o stare de euforie. Aceasta este o muncă foarte grea. Dar în același timp - foarte recunoscătoare, pentru că aduce un sentiment incomparabil de pace și bucurie. Dragostea vă va testa și de mai multe ori. Vă va testa puterea: credeți în ea, înțelegeți ce înseamnă. Va trebui să faci ceea ce nu vrei sau nu îți place. Pentru că iubirea este un compromis constant. Dragostea face efort. Și acest lucru nu este ușor. Dar până la urmă, vei fi răsplătit ca nimeni altul. Dacă îți faci alegerea. Să iubești pe cineva cu adevărat și să fii iubit - ce ar putea fi mai frumos? Întotdeauna ține cont de asta. Pentru că sentimentele vin și pleacă. Doar iubirea adevărată rămâne.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.