Dacă îți lași inima în mâinile lui Dumnezeu, o va pune în pieptul cui o merită

14/01/2023
Oamenii trebuie să fie iubiți, iar lucrurile folosite. Nu invers! Și Dumnezeu știe cel mai bine asta. Lasă-ți inima în palmele Lui, iar El va avea grijă să o dea omului care va fi capabil să o umple cu bucurie. Nu cu lacrimi, nu cu minciuni, nu cu răni! Poate că nu mai crezi în iubire, dar există oameni capabili să iubească așa cum nici nu îți imaginezi.
Niciodată să nu crezi că toți oamenii sunt la fel, că toți sunt indiferenți și te duc cu vorba... Când Dumnezeu îți va face cunoștintă cu dragostea adevărată, vei reuși să înțelegi asta. Te vei opri și vei vrea să rămâi lângă acel om pentru totdeauna! Iar acel om va reuși să îți demonstreze că aripile nu ți-au fost tăiate și te va lăsa să zbori. Veți zbura împreună, mai exact... spre o lume unde iubirii nu îi sunt impuse limite.
Fiecare om este iubirea vieții cuiva. Mai devreme sau mai târziu, sufletul tău pereche îți va ieși în cale și te va face să nu regreți că ai pus suflet. Vei cunoaște și faptele, nu doar vorbele. Promisiunile vor prinde viața, nu vor mai fi lăsate să moară sub ochii tăi. Și atunci când toate acestea se vor întâmpla, să nu uiți de Dumnezeu. Ba dimpotrivă, să Îi rostești numele și să Îi mulțumești, ori de câte ori vei avea ocazia!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.