Dacă te încrezi în Dumnezeu, fii pregătit să primești mai mult decât ai cerut

01/02/2023
Dacă te lași și te încrezi cu adevărat în Dumnezeu, orice dorință se poate împlini, căci la Dumnezeu totu-i cu putință! Ori de câte ori simți nevoia, pășește în curtea lui Dumnezeu și povestește-i tot necazul tău, eliberează-ți inima de greutățile cărate...
Atunci când ești trist, nu căuta să fugi de dragostea lui Dumnezeu, ci las-o să îți șteargă lacrimile cu mânecile ei curate. Ascunde-ți durerea de ochii oamenilor, dacă vrei ca aceștia să nu te judece dur. Puțini oameni știu să înțeleagă suferința altora, majoritatea doar pun sare pe rană. Încercați să vă trăiți viața cu puține păreri de rău. Încercați să înnaintați fără regrete prin viață.
Străduiți-vă să zâmbiți, decât să fiți triști și să judecați. Și orice necaz veți avea, stați de vorbă cu Dumnezeu, căci nu e nicio rușine. Și veți vedea că veți primi ajutorul și răspunsul Său! Străduiți-vă să căutați pacea și urmați-o, astfel veți căpăta liniștea pe care o tot căutați de atâta vreme.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.