De la 2023 vreau doar sănătate pentru cei dragi, să putem trece peste toate

31/12/2022
Când ușile anului 2023 se vor deschide, fie ca Dumnezeu să ne îmtâmpine cu bunătatea și liniștea Lui. Să ne ofere sănătate din belșug, ca să putem da la o parte tot ce este rău în viață, chiar dacă fiecare rău este câte o lecție. Îmi doresc să putem primi totul cu brațele mai deschise și să Îi mulțumim mai des pentru tot ceea ce ne oferă! 
Zâmbetul celor dragi este unul dintre cele mai frumoase și importante lucruri care există printre oameni. Iar pentru a ne bucura de acesta, sănătatea este cel mai de preț dar. Familia sau oamenii dragi nouă sunt de neprețuit și merită toate sacrificiile noastre, oricât de mult va trebui să ne dăm silința. De Anul Nou obișnuim să Îi cerem mai mult lui Dumnezeu. Mai mult decât o facem în restul anului, iar asta e puțin nedrept. 
Iar atunci când Îi cerem, să nu uităm să Îi și mulțumim pentru toată răbdarea și înțelegerea Lui. Să nu uităm să ne facem timp și să ne deschidem inimile în fața Lui, căci doar așa ne va putea umple sufletele cu tot ceea ce are de dăruit. Și să nu cernem ceea ce ne oferă, pentru a păstra doar ceea ce ne mulțumește, ci să luăm totul exact așa cum ne este dat, fără să strâmbăm din nas. 
Dummezeu are planul și darul Lui pentru fiecare și refuzând, nu am face altceva decât să Îi punem la îndoială încrederea. Așa că, omule, privește noul an ca pe o șansă pe care mulți nu o au. Privește mai des Cerul și mai puțin pământul și vei vedea că, atunci când nu vei ști încotro să te îndrepți, Cerul îți va arăta calea cea bună, chiar dacă aceasta va mai fi petecită cu mici obstacole. Vă urez un An Nou fericit și plin de surprize frumoase!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.