Dacă lumea știe cât mai puține despre relația voastră, nu vor ști ce să atace

13/12/2022
Țineți-vă relația privată, dar nu ascundeți faptul că aveți una! Cu cât lumea știe mai puține despre relația voastră, cu atât mai bine! Astfel, oamenii nu vor putea fi invidioși pentru fericirea care vă leagă. Și dacă vor face asta fără ca voi să știți, cu atât mai bine! Dacă oamenii cunosc cât mai puține detalii, nu vor putea să vă spună cum să vă trăiți viața, iubirea. Nu vă vor putea spune ce e bun și ce e rău, fără ca voi să le fi cerut măcar o părere.
Într-un cuplu, cei doi sunt cei mai în măsură să vorbească unul despre altul. Voi vă cunoașteți cel mai bine defectele și tot voi sunteți cei care le acceptați, ba chiar le iubiți pe unele și le considerați atrăgătoare, spre marea mirare a unora. Voi sunteți cei care știți cel mai bine dacă vă lipsește ceva și ce ați putea face în această privință. Nimeni altcineva nu știe! Alții doar presupun, ba chiar încep să acorde o mai mare importanță vieții voastre de cuplu, decât propriei vieți.
Voi continuați să mergeți pe drumul vostru și transformați-vă promisiunile în fapte. Bucurați-vă de ceea ce reușiți împreună. Acceptați ceea ce nu vă iese, dar doar pentru moment, nu pentru totdeauna, căci împreună sigur veți găsi o rezolvare. Zâmbiți larg! Priviți-vă des, făra pauze de lungă durată! Iubiți-vă ca la început și faceți-o tot timpul: la început de zi, în mijlocul zilei și la sfârșitul acesteia!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.