Doamne, Îți mulțumesc că m-ai făcut mai puternică decât credeam că pot fi

21/12/2022
Toate deciziile pe care le-am luat până astăzi, m-au adus unde sunt. Au făcut din mine ceea ce sunt. M-au ajutat să fiu așa cum sunt, chiar dacă sunt conștientă că nu sunt pe placul multora. Îmi asum toate deciziile, toate alegerile greșite pe care le-am făcut, împinsă de la spate de orgoliu sau egoism. Toate sunt bucăți din mine, chiar dacă nu mă mândresc cu unele...
Dumnezeu mi-a deschis uși și m-a lăsat să aleg, chiar dacă știa că alegerile mele pot fi unele pripite. Sunt om, deci nu cunosc perfecțiunea, darămite să mă definească. Dacă aș fi fost perfectă, Dumnezeu nu ar mai fi avut ce să mă învețe! Și dacă nu aș fi avut ce învăța, poate că viața ar fi fost mai plictisitoare. Dumnezeu nu ne lasă să greșim ca să ne pedepsească, ci ca să vedem fiecare alegere ca pe o învățătură.
Multe decizii au fost dăunătoare, însă le-am acceptat, nu le-am lăsat de izbeliște. Niciodată nu am căutat să conving lumea de ceea ce sunt. Am ajutat, am iubit, am suferit, am iertat... pentru că am simțit că trebuie să fac asta. Niciodată pentru a impresiona! Fiindcă astfel de impresii sunt doar de moment și, mai devreme sau mai târziu, adevărul ar fi ieșit la suprafață! Am învățat să las totul să vină de la sine, apoi să cern și să păstrez doar ceea ce mă mulțumește sufletește. Și poate așa ar trebui să facă fiecare!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.