Doamne, nu îți cer nimic. În schimb, Îți multumesc pentru tot

03/12/2022
Astăzi este o nouă zi, un nou prilej de bucurie. Și asta, datorită Ție, Doamne! Am încetat să Îți mai cer, fiindcă am învățat că Tu știi ce e mai bine pentru fiecare dintre noi. Și nu sunt doar vorbe în vânt, eu chiar cred că mâinile Tale ne dau și ne iau atât cât avem nevoie, pentru a face din noi cei mai puternici oameni.

Am mai învățat că Tu ești Singurul dispus să ne înțeleagă cu adevărat, căci printre pământeni nu e totul așa cum pretind ei înșiși. E multă ură și răceală, dar când pașii îmi sunt blocați de răutatea lor, mă întorc in Casa Ta pentru a-mi găsi liniștea și echilibrul de care avem atât de mare nevoie cu toții. Știu că aici, flacăra bunătății arde neîncetat și nu e nimeni în măsură să o stingă, oricât de mult s-ar strădui...

Acum, țin să Îți multumesc cu inima și sufletul, pentru tot ceea ce sunt astăzi, căci Tu ești "singurul vinovat" pentru că exist. Tu m-ai clădit, cu mâinile Tale și m-ai învățat să pășesc, apoi să merg pe drumurile pe care nu aș fi crezut că voi îndrăzni să calc vreodată, dar iată-mă aici, ceea ce înseamnă că le-am parcurs de multă vreme. Ploile prin care am mers, m-au ajutat să cresc, nicidecum nu mi-au fost obstacol. Îți mulțumesc pentru tot, Doamne!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.