Doi oameni care se iubesc, construiesc...

03/12/2022
Când mi-a spus că mă iubește, și-a asumat calitatea de bărbat - fără jocuri de orgolii, fără jocuri cu alte femei, dar cu hotărârea de a mă proteja, de a mă face fericită, de a mă respecta, atât timp cât noi ne completăm ritmul respirațiilor. În iubire nu există lucruri neasumate. Nu există "nu știu dacă pot", există "voi încerca". Doi oameni care se iubesc, construiesc: visuri, momente, timp, eternitate, fericire. Nu distrug de dragul egoismului, nu se întreabă cine iubește mai mult, cine oferă mai mult sau cine câștigă mai mult. Atunci m-am uitat la el și i-am zis:
- Mereu m-am îndrăgostit de persoane care nu m-au iubit. De asta îmi este teamă să mă deschid în fața ta, să te iubesc așa cum mi-aș dori să o fac.

- Înțeleg! Nu am să îți cer nimic altceva, decât să ai rabadare, îmi spune el.
- Nu înțeleg...
- Timpul, draga mea, îți va arăta că nu sunt o altă greșeală pe care ai făcut-o; o altă dezamăgire pe care o vei trăi; un alt bărbat care nu știe ce comoară se ascunde în tine.
- Vei avea atâta răbdare cu mine?
- Am tot timpul din lume pentru noi doi.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.