Draga mea, cea mai mare iubire pe care o porți trebuie să fie aceea pentru tine însăți

03/12/2022

E frumos să iubești, dar e mai frumos să fii iubită. E urât să rănești, dar e mai urât să fii rănită. Și cum puțină lume știe să iubească așa cum ți-ai dori să fii iubită, sunt de părere că tu însăți ești cea mai în măsură ființă să îți spui și demonstrezi asta. Nici X, nici Y nu sunt mai capabili să îți demonstreze și să îți ofere ceea ce îți poți oferi singură. Oamenii pot pleca când îți este lumea mai dragă.

Aceștia pot dispărea tocmai când vei începe să crezi că poveștile cu final fericit există și că a sosit momentul ca tu însăți să fii personaj într-o astfel de poveste. Și atunci, de ce să nu îți creionezi propria poveste, în care să fii femeia, bărbatul, sora, fratele, mama, tata sau cel mai pun prieten de care ai nevoie? Meriți să fii fericită și știi asta prea bine! E un drept pe care absolut nimeni nu ți-l poate lua, nici măcar tu!

Așadar, preia frâiele vieții tale și îndepărtează-te cât mai mult de ceea ce simți că îți provoacă nefericire. Bucură-te de ce ai deja, de simplitatea lucrurilor, de frumusețea cuvintelor care pornesc din sufletu-ți blând și lasă-le pe acestea să îți fie pansament pentru inima atinsă de oameni otrăviți cu răutate. Bucură-te de rodul faptelor tale și înfruptă-te din acesta, ori de câte ori simți că ceva din tine începe să se ofilească.

Femeie, frumoasă floare te-ai făcut... nu te usca tocmai acum, că mai sunt atâtea raze de soare care abia așteaptă să îți mângâie petalele. Mai sunt atâtea ploi, ploi care așteaptă să se așeze la picioarele rădăcinilor tale... Înflorește pe zi ce trece și zâmbește, căci așa îți stă bine, suflet de ceară! Topește-te în fața dragostei pe care ți-o porți, fiindcă ești cel mai de preț om pe care îl poți iubi.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.