Dumnezeu a lăsat pe Pământ și oameni care să ajute alți oameni

11/03/2023
"Azi am mers la farmacie și așteptând la rând l-am privit pe omul din fața mea. Parcă Dumnezeu m-a trimis acolo cu scopul de a ajuta, de a face fericit pe cineva.
Un om mai în vârstă cerea farmacistei un sirop de tuse, pentru un bebeluș de 8 luni, și spune încet: "am doar 30 de lei, îmi puteți da un sirop să mă încadrez în banii aceștia?". Doamna farmacistă verifică și îi spune omului: "ceea ce avem în acești bani este pentru copii mai mari. Siropul pentru copii de 8 luni costă mai mult decât aveți".
Auzind toate acestea mi-am adus aminte de momentele din copilărie, când nu aveam aproape nimic și nimeni nu mă ajuta. Mi-am adus aminte de toate clipele când nu aveam ceva și îmi doream, dar nimeni nu îmi oferea. Chiar dacă nu am avut o copilărie ca a multor copii, am învățat că trebuie să ajut pe cei din jurul meu. Am învățat că Dumnezu mereu va fi lângă noi, în orice moment.
Omul a rugat-o din nou cu voce înceată pe farmacistă să mai verifice o dată. Atunci i-am spus doamnei: "dați-i siropul domnului și plătesc eu diferența". În acel moment domnul s-a întors către mine și cu lacrimi în ochi mi-a mulțumit frumos și mi-a spus: "Dumnezeu chiar există! A lăsat pe Pământ și oameni care să mai ajute alte persoane".
Cu lacrimi în ochi, mi-a mulțumit încă o dată și a plecat fericit! În acea clipă am realizat cât de important este să ajutăm pe cineva din tot sufletul. Am realizat bucuria pe care a avut-o, după ce a putut lua siropul pentru bebeluș. Mulțumesc, Doamne, pentru șansa de a face fericit un om!"


*Persoana care ne-a povestit întâmplarea a dorit să rămână anonimă. 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.