Dumnezeu mi-a promis că totul o să fie bine, iar eu Îl cred pe cuvânt

09/01/2023
Dumnezeu m-a învățat că trebuie să mă bucur: de soare, de ploi, de viață... Mi-a demonstrat că nu există întrebări la care El să nu aibă răspuns, chiar dacă unele răspunsuri dor. Însă Dumnezeu știe să le așeze după sufletul fiecăruia, în așa fel încât să ne împace și să ne întărească, căci Dumnezeu niciodată nu te va lăsa "desculț" în lumea asta plină de mărăcini.
Învață să trăiești cu sufletul deschis. Învață că întotdeauna există o lumină la capătul tunelului - pentru fiecare întuneric cu care te confrunți... Învață să zâmbești în cele mai grele momente și să te ridici la fel de încrezător ca la început. Dumnezeu mereu te va învăța să trăiești câte ceva, chiar dacă câteodată nu îți dai seama. Când treci printr-o dezamăgire, să știi că Dummezeu vrea să te facă imun la suferința acesteia pe viitor.
Când treci prin diferite încercări, Dumnezeu vrea să te învețe să ai încredere în El mai întâi, abia după aceea să ceri ajutorul altora. Când Dumnezeu te pune la încercare, de fapt El vrea să îți formeze caracterul. Niciodată să nu te lași descurajat de nimeni și nimic. Dacă vei învăța să privești lucrurile astfel, te vei simți un om mai fericit. Și lui Dumnezeu îi plac oamenii fericiți! 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.