Dumnezeu poate lua un om de lângă noi, dar niciodată din sufletul nostru

22/12/2022
Câți oameni frumoși are Raiul! Iar tu, acum ești unul dintre ei. Acum ai aripi și zbori. Când erai pe Pământ... mi le dădeai mie, iar tu mergeai pe jos. Niciodată nu te plângeai că te dor picioarele. Te interesa doar să nu mă doară pe mine. Atât de bun și frumos îți e sufletul! De ce "e" și nu "era"? Fiindcă încă îl simt printre noi, chiar dacă nu pot să te ating...
Dar tu o faci! Mă atingi prin adieri de vânt, prin picături de ploaie. Te iau cu mine peste tot pe unde merg. Când plec la drum, te pun în buzunarul de la piept, căci acolo e locul tău și nimeni nu-l va putea lua. Câteva poze cu tine sunt parte din tot ce mi-a rămas. Dar sunt inestimabile! Și când mi-e greu le privesc. Parcă îmi zâmbești din ele, spunându-mi că totul va fi bine și că voi trece peste... Iar eu te cred, căci tu mi-ai arătat că încrederea există!
Mi-ai demonstrat că nu toți oamenii sunt lași și pleacă... Tu ai rămas și ai luptat - lângă mine, pentru mine, pentru noi. Știu că ți-ai fi dat și sufletul, dacă destinul ți-ar fi cerut asta. Din fericire pentru noi, nu ți-a cerut-o. Ne-a lăsat să ne bucurăm unul de celălalt, căci îi plăcea să fie spectatorul iubirii noastre. O iubire pură, cu baze precum respectul și sinceritatea. Îți mulțumesc pentru tot ce însemni pentru mine!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.