Este mai ușor să zici că ești bine, decât să explici de ce ești trist

02/02/2023
O inimă rănită, cu greu mai are încredere să își spună durerile. Îi e greu să se deschidă, chiar și în fața celor mai de încredere oameni. Numai ea știe câte lacrimi a cărat pe obraji, atunci când noaptea o găsea singură, născocind printre gânduri.
O inimă tristă obișnuiește să spună că e bine, nu caută să dea explicații. Se teme că oricum nu o va înțelege nimeni, iar suferința va rămâne plantată în același loc. Merge la pas, tăcută, și încearcă de una singură să o ducă la bun sfârșit. Nu ar fi prima dată... Inima care a fost lovită a învățat să nu se mai păcălească singură. Acum e matură și știe că nu toți ar face pentru ea ceea ce ea a făcut pentru mulți.
O inimă rănită știe să se retragă în liniște, fără să iasă în evidență. Și niciodată nu va căuta să tragă pe nimeni după ea. Își va stăpâni durerea și va zâmbi, căci nu vrea să pară vulnerabilă. Îi e de ajuns prin câte a trecut, dar mereu va fi pregătită dacă destinul o va arunca în brațele unei noi încercări...

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.