Fă azi ceea ce alții nu fac, ca să trăiești mâine așa cum alții nu pot

03/12/2022
Crede în ceea ce simți, pentru a simți succesul. Crede în ceea ce gândești, pentru ca totul să nu rămână doar un simplu gând. Crede în alegerile pe care le faci, astfel vei crede în tine! Pleacă de la ideea că sunt cele mai bune soluții și repetă-ți asta mereu, până în ziua în care vei afla dacă va trebui să le aduci o îmbunătățire sau nu. Păstrează-ți optimismul și folosește-l cu îndemânare, ori de câte ori va fi nevoie. Aruncă-l în luptă, ori de câte ori mâinile destinului te vor împinge într-o strâmtoare menită să îți lase impresia că nu mai ai scăpare, chiar daca realitatea va fi întru totul alta.

Privește în jur și ia notițe. Nu privi doar partea înflorită a lucurilor, ci și partea ofilită, fiindcă greșelile celui din stânga sau dreapta, pot fi poteca spre împlinirea unui dintre visurile tale. Este ca și când ai culege din pom doar merele plăcute ochiului, deși cele mai puțin arătoase pot fi mult mai gustoase. Chiar și cele căzute pe pământ îți pot fi de ajutor, dacă știi cum să te folosești de ele.

Strânge-le pe toate, spală-le și pune-le în același coș. Vei vedea că, la un moment dat, te vei înfrupta din fiecare. Tu doar lasă timpul să stabilească ordinea în care o vei face, pentru a te bucura de plăcerea gustului. Până atunci, mergi mai departe, înaintând încet, pentru a nu a răni pământul. Poartă-i de grijă, la fel cum ți-a purtat și el, atunci când îți simțea genunchii, îți atingea palmele sau își potolea setea cu lacrimile tale.

Mângâie-l, prin dansul pașilor tăi, făcându-l să se simtă cea mai frumoasă scenă. În tot acest tablou, tu fii cel mai iscusit dansator. Fii partea bună din omul care ai fost până acum și te vei depăși pe tine. Fii persoana care ți-a smuls aripile, dar doar pentru a le înlocui cu unele mai mari și mai puternice. Fă în așa fel încât nimic să nu îți poată curma zborul, iar imprevizibilul să își recunoască neputința, în fața determinării tale. Obișnuiește-te să arzi lent, precum o lumânare, dar nu te stinge odata cu prima suflare care te va pune în dificultate.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.