Femeia nu se aranjează pentru un bărbat, ci pentru buna ei dispoziție

14/12/2022
O femeie care are încredere în ea nu are nevoie de validare din partea unui bărbat. Într-adevăr, îi place să fie admirată, dar niciodată nu se va aranja doar pentru a crește în ochii cuiva. Când o vezi pe stradă, aranjată, elegantă, sigură pe ea, cu zâmbetul pe buze, nu înseamnă că vrea să atragă privirile și fluierăturile "bărbăților". Un bărbat adevărat niciodată nu va apela la astfel de gesturi, fiindcă acel bărbat știe că nu ar face altceva decât să își taie craca de sub picioare prin astfel de fapte. 
Unei femei îi place să petreacă timp în fața oglinzii, aranjându-se în timp ce rătăcește printre gânduri. Se aranjează nu pentru că ar fi nemulțumită cu ea, ci pentru a-și putea admira calitățile în oglindă. Îi place să le scoată în evidență pe cele fizice, pentru propria bunăstare. Îi place să petreacă timp cu ea însăși. Nu are nevoie de un bărbat pentru a fi fericită, dar nici nu ar da cu piciorul unuia care ar avea răbdare să îi descopere calitățile sufletești.
Femeia se îmbracă elegant, apoi o vezi plimbându-se prin casă. Dă viață unor mici momente de fericire, atunci când simte ca are nevoie de astfel de clipe. O vezi dansând, cântând, nu pentru că e îndrăgostită, ci pentru că a înțeles că fericirea ei e pe primul loc. Dacă simte nevoia, se aranjează chiar și atunci când are de făcut câte ceva prin casă, treburi gospodărești. O face pentru că știe să se aprecieze, nu caută să crească în ochii altora. Și pentru toate acestea, femeie, ești de apreciat și îți meriți titulatura! 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.