Fericit poți fi oriunde, dar nu alături de oricine

03/12/2022

Unei femei nu trebuie să-i rupi aripile, ci să o lași să zboare. Unei femei trebuie să-i dăruiești luna, cu o singură mână, dacă cealaltă ți-e ocupată cu a ei. Și nu pentru că ți-o cere, ci pentru că o merită! Nu ți-o va cere niciodată, dar nici nu te-ar lăsa cu mâna întinsă dacă ai avea-o-n palmă. 

Femeia a fost creată pentru a-i lăsa urme de iubire, nu cicatrici. Cicatrici lasă doar oamenii lași. Dacă nu te simți pregătit, nu îi irosi dragostea și timpul. Ambele sunt la fel de importante pentru cineva care știe ce vrea de la viață. O femeie trebuie iubită cu toată inima, nu doar cu jumătate. Atinge-i chipul cu tandrețe și fă-o să se simtă artă. Dă-i motive să fredoneze melodii care să o ducă cu gândul la tine. Melodii care să îți suplinească absența atunci când nu vei fi în preajma ei.

Fii cel care luptă pentru liniștea ei, nu cel care o face să își urle durerea. Fii cel care îi bate în piept, nu cel care îi părăsește pieptul. Susține-o în ceea ce face și ajut-o să creadă în visurile ei. Arată-i că îți pasă. Oferă-i zilnic un colț de fericire și va fi colțul tău de Rai, pentru tot restul vieții. Fă-o comoara ta, în lumea asta atât de săracă în iubire. Las-o să îți fie aer. Las-o să copilărească uneori. Las-o să se simtă iubită și demonstrează-i prin fapte că nu o vei lăsa niciodată să îți scape. Fă-o să se simtă în siguranță și să nu privească micile neînțelegeri ca pe un pericol pentru pentru sănătatea relației voastre. Dă-i motive să se simtă frumoasă, de fiecare dată când se privește prin ochii tăi.

Fă-o să se piardă în liniștea privirii tale. Prin vene să îi curgă scântei care să îi aprindă sufletul. Îmbrățișările să vă devină refugiu, iar glasurile cântece de leagăn. Pășește pe un covor din spini, pentru a-i culege flori cu care să o îmbraci, căci unei flori îi stă bine printre flori. Înrămeaz-o și așeaz-o în sufletul tău, ca pe cel mai de preț tablou. Învelește-o cu sărutări pe frunte și așeaz-o pe un nor, pentru a-i proteja trupul. Plimb-o prin stări care îi erau străine, înainte ca destinul să vă aducă împreună.

Fii cerul ei senin într-o lume acoperită de nori. Fii opusul răului ei. Gândește-te la ea ca la ceva divin. Fă-o să se simtă femeie, nu doar un simplu om. Ajut-o să se înțeleagă, să se descopere, să se accepte. Îndrum-o spre ce crezi că îi face bine, dar nu alege în locul ei. Alegerea trebuie să îi aparțină, fiindcă ea știe cel mai bine ce anume îi lipsește. Tu doar fii acolo, asigurând-o că va avea parte de toată susținerea ta. Dovedește-i că mâinile care se țin strâns pot trece chiar și prin foc. Demonstrează-i că fericită poate fi oriunde, dar nu alături de oricine, ci doar lângă tine!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.