În Rai sunt persoane care nu vor să mă vadă renunțând

13/12/2022
Timpul e hoț iscusit: ne fură clipe, ani, oameni dragi... și nu mai putem recupera nimic din toate acestea. Și-a învățat bine lecția, dar încă nu a găsit o cale de a mă face să renunț la tot ce am promis. În lumea celor buni, am câteva suflete pe care le-am făcut mândre. Și le voi face în continuare!
De la ele am învățat că viața are cursul ei, iar moartea nu poate fi învinsă. M-au învățat să nu-i cad pradă vieții și să n-o privesc din postura unei victime sigure. M-au învățat să lupt și să nu renunț la nimic din ceea ce mi-am propus. M-au învățat să pun suflet în toate, dar să pun și piciorul în prag atunci când lumea vrea să intre în inima-mi curată cu bocancii plini de noroi. Mi-au spus să țin ochii deschiși, ca să-i pot vedea atât pe cei buni, cât și pe cei prezenți doar din interes.
M-au învățat să dăruiesc iubire, căci sunt multe inimi care nu au simțit-o vreodată. Au cunoscut doar ura, și asta fără voia lor. M-au învățat că dăruind pot schimba cursul unei vieți. M-au învățat că o mână întinsă este de zece ori mai puternică decât o mână care te împinge în prăpastie. Pe scurt, m-au învățat că binele e cel care mă diferențiază de alți oameni. Și le-am promis că voi lupta: pentru a fi un om mai bun, pentru a-i face mândri, pentru tot ceea ce și-ar fi dorit să găsească în oameni. Și sțiu că am reușit, fiindcă Cerul îmi zâmbește de fiecare dată când îi privesc stelele.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.