Îți mulțumesc pentru că ești o prietenă mai bună decât aș fi meritat vreodată

05/12/2022
Se spune că timpul trece și ia cu el o parte din oameni, dar în prietenia ce ne leagă nu există loc pentru așa ceva. Prietenia noastră este una prea sinceră ca timpul să o poată destrăma după bunul său plac. E multă iubire pură în jurul nostru, iar în sufletele noastre nu poți găsi decât loialitate. Chiar dacă suntem firi diferite, asta nu ne împiedică să clădim cea mai frumoasă relație de prietenie. 
Pe zi ce trece, zidurile prieteniei noastre devin tot mai solide. Am învățat să ne folosim de fiecare cărămidă a vieții, bună sau mai puțin bună, ridicând astfel cea mai frumoasă cetate. Am învățat multe împreună și ne-am furat multe zâmbete. Poate că nu am vorbit zilnic, dar în ciuda acestui lucru, știi că dacă ceva va fi în neregulă cu tine și îmi vei trimite un mesaj, eu voi fi aici, gata să îți fiu sprijin. Și eu, la rândul meu, mă încred în tine. Nu există loc de îndoială!
Ne-am strâns în brațe fără vreun motiv anume, dar și atunci când una dintre noi trecea prin momente de cumpănă. Ne-am șters lacrimi de tristețe și le-am surprins în fotografii pe cele de bucurie. Ne-am plimbat prin multe locuri și toate mi s-au părut frumoase datorită ție, fiindcă atunci când suntem împreună, mă simt în siguranță. Când nu ești în preajma mea, îmi lipsești. Ești cea care mi-a demonstrat că o prietenă reală nu te lasă la greu, nu te trădează, nu te vinde...
Știu că ție îți pot spune orice am pe suflet și va rămâne secretul nostru. Mă bucur să am o cea mai bună prietenă cu care să împărtășesc stări, emoții etc. Îți mulțumesc pentru că exiști și ești o prietenă mai bună decât aș fi meritat vreodată! 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.