Iubesc pe cine mă iubește, ignor pe cine nu mă merită

11/12/2022
Iubesc azi, nu mâine. Dăruiesc azi, nu mâine. Zâmbesc azi, nu mâine. Iar mâine... o iau de la capăt! Și fără să fac risipă de toate aceste lucruri. Îi voi iubi pe cei care mă iubesc, le voi dărui celor care știu să dăruiască, le voi zâmbi celor care îmi zâmbesc sincer. Și nu în ultimul rând, voi păstra și pentru mine câte o firimitură din fiecare!
Timpul și viața trec prea repede, iar la final vreau să rămână doar amintirile frumoase. Nu am timp de pierdut cu oameni care nu vor să își petreacă timpul cu mine. Niciodată nu am tras pe cineva de mânecă pentru a-mi oferi atenția lui, fiindcă ceea ce nu vine de la sine este de scurtă durată. Și eu nu am timp de irosit, căci îi cunosc valorea timpului! Am învățat să pun piciorul în prag înainte ca oamenii să îmi închidă ușa în nas. Și s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune alegeri.
Întotdeauna am știut să apreciez omul bun, drag sufletului meu, căci alături de astfel de oameni mi-am găsit liniștea. Mereu le-am fost alături, fiindcă știu că oricând ar fi făcut la fel pentru mine. Nu am plecat odată cu restul lumii, fiindcă în astfel de situații eu nu permit timpului să mă schimbe. Loialitatea și respectul sunt lucruri sfinte, dar în ziua de azi prea mulți păcătuiesc într-o prietenie... și nu numai!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.