Iubirea nu înseamnă doar cuvinte! E câte puțin din toate, dar mai ales fapte

07/12/2022
În iubire nu poți intra doar cu jumătate de inimă, căci aia nu mai e iubire, ci atașament. Iubirea se împarte la doi, nu poate aparține doar unuia. La fel și responsabilitățile, succesurile, eșecurile. În iubire, ambii trebuie să lupte pentru aceleași scopuri și nimic nu le va putea sta în cale. Nici măcăr răutățile celor din jur! 
Iubirea e atunci când te bucuri de omul lângă tine; când te bucuri pentru fericirea lui; când suferi odată cu el; când împărțiți până și cea mai mică bucățică de ceva; când îi place să vorbească cu tine; când îi place să te privească în ochi; când te admiră atunci când dormi și păstrează secretul; când te săruta înainte de culcare; când te învelește ca să nu îți fie frig; când te trezești și cafeaua e deja făcută; când gătiți împreună; când râdeți împreună cu gura până la urechi... și ar mai fi multe altele.
Până la urmă, asta înseamnă iubirea: fapte! Și atunci când iubești, nu trebuie să îți fie rușine să arăți asta. Iubirea înseamnă viață, deci ar fi ca și când ți-ar fi rușine să arăți că îți place viața. Omul care îți iubește sufletul, nu te va părăsi niciodată. Nu se va gândi la asta nici măcar o secundă, dar tot timpul se va gândi la cât de frumos veți îmbătrâni împreună - fizic, nu pe dinăuntru, căci sufletele vă vor rămâne la fel de tinere.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.