Lipsa părinților este cea mai mare absență, indiferent de vârsta pe care o ai

04/01/2023
Vine un moment când viața ne pune în suflet goluri care nu mai pot fi umplute de nimeni. Unii oameni pot fi înlocuiți, dar nu și cei dragi nouă - în acest caz, părinții. Nu există vârstă la care dorul pentru un părinte plecat prea devreme... să dispară pur și simplu. Oricum s-ar vedea lucrurile din exterior, un om fără părinte sau părinți va fi întotdeauna incomplet.
Zâmbetul lui de moment mereu va ascunde o durere veșnică, un șir de amintiri, un val de dureri sau de lacrimi. Și toate acestea nu pot fi controlate nici măcar de el însuși. Uneori, nici mângâierea lui Dumnezeu nu poate șterge lacrimile din sufletul unei persoane a cărui strigăt nu mai poate fi auzit de proprii părinți, aici, pe Pământ. Iubirea față de părinți este una fără margini, și nici măcar timpul nu poate să o îngrădească. 
Până și cel mai vârstnic om poartă în gândul lui cel puțin o amintire cu cei care i-au dat șansa să se bucure de acest privilegiu numit viață. Acest lucru niciodată nu va putea fi șters cu buretele. Iar tu, om tânăr, cu părinții lângă tine... începe să le strângi mâinile, privește-i în ochi, spune-le cuvinte frumoase, cere-le sfaturi, ajută-i, mândrește-te cu ei. Fă totul azi, căci mâine poate fi în zadar!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.