Mai întâi să învățăm să fim bogați în suflet și abia apoi în lucruri materiale

02/03/2023
Haideți să învățăm să fim bogați în suflet, cu iubire, fiindcă s-ar putea ca iubirea să fie singura care ne va însoți în altă lume. Dar cât suntem prezenți pe pământ, haideți să ne bucurăm de tot ceea ce avem. În special de viață, dar să nu-i uităm pe semeni.
Haideți să fim mai buni, mai empatici. Să fim mai atenți la necazurile celor din jur și să nu le adâncim și mai tare, ci să punem mână de la mână și să le acoperim cu bunătatea noastră, căci mâine, noi putem fi cei puși la grea încercare. Și atunci... vom striga după ajutor, și tare bucuroși am fi dacă ni se va răspunde. 
Haideți să nu ne mai întoarcem unul împotriva celuilalt, ci să fim sprijin pentru cel care are nevoie. Să fim iubire pentru cel lovit cu ură. Să fim mângâiere pentru cel sau cea care are sufletul plin de vânătăi, fiindcă inima e cea mai des batjocorită, chiar dacă ea stă mereu ascunsă și nu-i putem vedea rănile. Putem doar să le simțim, uneori. Iar atunci când asta se întâmplă, haideți să le atingem cu câteva vorbe și fapte bune.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.