Niciodată nu a fost noroc, întotdeauna a fost Dumnezeu

20/12/2022
Cu fiecare suferință pe care o ai, Dumnezeu te face mai tare. Cu fiecare căzătură de care vei avea parte, Dumnezeu te va face mai puternică! Vei fi rănită și doborâtă de multe ori, dar atunci când vei fi la pământ și cei răi vor da în tine, Dumnezeu va fi Singurul care îți va fi scut. El va fi Singurul care îți va întinde mâna. Niciodată nu a fost noroc. Tot ce ai acum, ai datorită Lui. 
Nu te gândi că ai puțin sau mult, doar mulțumește - pentru ieri, pentru azi, pentru mâine! Pentru ceea ce ți s-a dat, dar și pentru ceea ce ți s-a luat. Dumnezeu îți va deschide uși pe care nimeni altcineva nu le va putea închide. Dumnezeu îți va închide multe uși în față, doar pentru că ceea ce se află dincolo de ele nu îți va fi de folos. Mereu va avea un plan mai bun pentru tine, chiar dacă uneori te va durea. Dar toate aceste lucruri nu vor face altceva decât să îți întărească aripile.
Se spune că norocul ți-l mai faci și cu mâna ta, dar de cele mai multe ori este doar mâna lui Dumnezeu. Rămâi prieten cu El, indiferent ce va crede lumea. Oamenii vorbesc mult, dar prea puțin de bine. El nici nu te va judeca, nici nu îți va fura liniștea. Ba dimpotrivă, îți va da câte puțin din fiecare. Din suflet, nu de interes! 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.