Nu arăta oamenilor durerea ta, mulți nu te vor înțelege și te vor judeca

16/02/2023
"În drumul tău prin viață, vei întâlni tot felul de oameni. Unii sinceri, alții falși. Unii plini de iubire și pace, alții pline de ură și răutate. Mulți dintre oameni vor sări să te ajute, dar și mai mulți vor încercă să te trântească sau să te surpe! Tu trebuie să îi alegi cu grijă, dacă vrei să ai liniște în suflet. În viață ai șansa și libertatea de a alege cu cine să călătorești pe drumul vieții... ca inima, mintea și sufletul să fie liniștite de acum încolo. 
Tu trebuie să fii fericit acum, în clipa aceasta. Să iubești și să ierți acum. După cum vezi, mâine poate să fie cea mai tristă, cea mai dramatică, cea mai sfâșietoare zi din viața ta. Trăiește clipa acum, dar nu o trăi fără Dumnezeu, fiindcă numai prin Dumnezeu poți trece cu bine mai departe peste orice nenorocire! Dacă crezi în Dumnezeu, toate în viață au rost!
Pe pământ se întâmplă multe nedreptăți. Oamenii te pot distruge, te pot părăsi, te pot trăda... fără ca tu să poți face ceva, dar de sufletul nu se pot atinge fără voia lui Dumnezeu. Să ții minte asta și vei vedea că inima ta va fi mult mai liniștită." — Părintele Ioan Danci 

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.

"Se vorbește mult despre iubire, dar fără gesturi de sacrificiu. Se tot pomenește de eroi în toate filmele, dar lipsesc din viața reală. Peste tot se discută despre libertate, dar oamenii sunt robiți de atâtea datorii. Oamenii călătoresc dintr-un colț în celălalt al pământului, dar lumea pare insuficientă pentru lăcomia sa.