Nu intra în viața unei femei, dacă nu ești în stare să ții pasul

16/01/2023
Să intri doar cu un picior în viața unei femei este semn de lașitate, lipsă de bărbăție. Când alegi să pășești în lumea ei, fă-o cu sufletul, nu doar cu picioarele. Dacă nu faci asta, atunci nu-i irosi timpul și sentimentele. O femeie poate să îți ofere totul, însă pentru asta trebuie să simtă că o așezi cu grijă în inima ta. Altfel îți va lua tot ce ți-a oferit până în acea clipă.
Dacă nu ai iubire de oferit, nu căuta să profiți de iubirea unei femei. Nu-i consuma dragostea, dacă știi că nu o meriți. În iubire, trebuie să alegi pe cineva lângă care ai putea să mânânci și pâine goală, dar cu inima plină. Dacă nu te simți pregătit, locul tău nu e acolo. Iar locul ei, cu siguranță nu e lângă tine. O femeie care știe cu adevărat ce vrea, merită mult mai mult decât o pierdere de vreme. Merită timp. Și nu doar atunci când ai tu chef! Ci și atunci când ea are nevoie!
Merită să se simtă în siguranță. Merită să simtă că în pieptul tău e loc doar pentru voi doi. Și nu doar să simtă, ci să-i și arăți. Prin fapte, în mod special. Oricât ar fi ele de mici. Când ea simte că ai pus suflet, va ști că este lângă omul potrivit. Iar cel mai mic gest poate avea cel mai mare efect. Trebuie doar să vrei. Și să îți dorești să faceți din viețile voastre una singură. Apoi, într-o zi, să îi dați naștere celei de-a treia. Însă de asta se va ocupa Dumnezeu!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.