Nu oamenii, ci Dumnezeu îți știe inima, iar asta este tot ce contează

14/02/2023
Oamenii niciodată nu vor ști cu adevărat ce sentimente porți în suflet. Inima ta cară bagaje pline cu stări care doar ție nu îți sunt străine. Orice ar fi, niciodată să nu întorci urechea spre gura lumii, căci aceasta e tot mai spurcată pe zi ce trece, de parcă nimic din ce îi înconjoară sau poartă în suflet nu-i mai mulțumește.
Nu te gândi la judecata lor asupra ta. Lasă-i să te înțeleagă greșit sau corect, fiecare după sufletul său. Lasă-i să vorbească, dar tu să rămâi surd la cuvintele lor. Și când vor încerca să te provoace, gura să îți fie mută. Nu-ți obosi gura cu cuvinte care îți pot murdări buzele. Nu-ți lăsa ochii să arunce priviri care pot da naștere unor răutați care nu te reprezintă. 
Răutățile sunt gratuite și pot fi găsite oriunde, dar sufletul tău e unic și imposibil de găsit în alt loc. Tălpile tale desculțe au călcat pe multe cioburi, dar rareori și-au strigat durerea. Le-ai învățat să își pună singure garou pentru a opri sângerarea. Le-ai potolit urletele cu ajutorul șoaptelor tale, apoi le-ai cuprins și le-ai sărutat... cu puterea sărutului unei mame asupra rănilor propriului copil.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.