Nu trebuie să demonstrez nimic, nimănui

10/12/2022
Am învățat că nu trebuie să le spun oamenilor prea multe despre mine. Am învățat că nu trebuie să demonstrez nimic, nimănui, atât timp cât nu cer nimic de la nimeni. Am învățat că oamenii sunt invidioși și atunci când invidia apare, orbul începe să vadă, mutul începe să vorbească și surdul începe să audă...
Am învățat că niciodată nu ajungi să cunoști cu adevărat oamenii. Întotdeauna te vor surprinde sau dezamăgi. Totul depinde doar de timp. Oricât ai încerca să demonstrezi ceva, cuiva, întotdeauna va fi cineva care va fi nemulțumit. Eforturile nu sunt făcute pentru a fi înțelese de toți oamenii, nu toți știu să le aprecieze. Știu că nu sunt atât de puternică pe cât mi-aș dori, dar nu sunt nici atât de slabă pe cât și-ar dori alții. Iar asta îi macină.
N-am învins ușor greutățile vieții, dar nici nu m-am lăsat învinsă de acestea, spre marea mirare a unora. Iar asta mă face să cred că sunt suficient de puternică. Asta cred despre mine! Orice ar crede alții, e doar problema lor. Îmi place să fiu reală, sinceră. Nu încerc să fiu perfectă! Și pentru asta, știu că nu sunt pe placul multora, dar mă iubește exact cine trebuie!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.