Oamenii care reușesc sunt cei care nu renunță la luptă

03/12/2022
În spatele multor succesuri, sunt multe nopți nedormite și multe dureri de cap. Cumva, va trebui să fii pregătit și pentru asta. Nu poți obține nimic, cât ai bate din palme. Va trebui să tragi de tine, pentru a-ți atinge obiectivul și pentru a-l menține pe linia de plutire.

Mulți fac greșeala să facă un pas în spate, după ce reușesc să atingă un anumit nivel. Însă, dacă ai plecat la drum, din dorința de a evolua, de ce să nu încerci să evoluezi încontinuu? Nu e nimic rău în a-ți dori mai mult, atâta timp cât obții totul prin muncă cinstită. Înțeleg că, uneori, e bine să te mulțumești și cu puțin, dar, dacă viața îți oferă oportunități, de ce să nu încerci?

Eu am o vorbă: adu-ți singur stelele pe care ți le-au promis alții. Până la urmă, după o scurtă analiză, realizezi că cel pentru care contezi cel mai mult ești chiar tu. Deci, fă tot ce depinde de tine pentru binele tău, indiferent de forma pe care o are acesta. Chiar dacă destinul te va purta pe drumuri noi, nu te îndepărta niciodată de ceea ce îți place cu adevărat. Revino, din când în când, și mai acordă-ți o șansă.

Fă-ți ordine în gânduri și caută soluții noi, din nou și din nou. Repetă tot acest proces până când vei ajunge acolo unde ți-ai propus, încă de la începutul călătoriei. Lasă-te controlat de inimă, dar acceptă și sfaturile minții. Nu le separa niciodată, când vine vorba despre luare unei decizii, fiindcă cele două elemente fac echipă bună împreună.

Demonstrează-le amândurora că le vei rămâne loial în egală măsură. Făcând asta, reușitele își pot face simțită prezența, mai repede decât ai fi sperat. Nu te duce la culcare cu "nu pot" în cap, ci cu "voi reuși". Nu te trezi cu "am încercat" în minte, ci cu "voi încerca și astăzi". Crede în ceea ce simți, pentru a simți succesul. Crede în ceea ce gândești, pentru ca totul să nu rămână doar un simplu gând. Crede în alegerile pe care le faci, astfel vei crede în tine.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.