Omul care pleacă atunci când dai de greu, niciodată nu ți-a fost prieten

17/01/2023
Nu toate persoanele care intră în viața ta, sunt menite să rămână lângă tine pentru totdeauna. Oamenilor le este ușor să rămână lângă cineva atunci când lucrurile merg bine. Când ești sănătos, când stai bine din punct de vedere material, toți îți sunt prieteni. Într-adevăr, este ușor să rămâi atunci când totul este doar lapte și miere!
Însă, cu toate acestea, adevărații oameni se văd atunci când apare o boală sau orice altă problemă, chiar de ordin material. Abia atunci vei realiza cine îți este prieten și ține cu adevărat la tine, nu doar la ceea ce ai de oferit. Abia atunci vei vedea câți dintre ei sunt dispuși să ofere, nu doar să primească. Sunt puțini cei care ar rămâne, indiferent de problemele care s-ar ivi pe parcurs.
Îi numeri pe degete pe cei dispuși să nu plece... În rest, multe măști! Mult teatru! Mulți "actori" care nu își merită "scena". Însă atunci când aceștia se hotărăsc să coboare de pe ea, nu te pune zid în fața lor pentru a bloca treptele. Mai degrabă întinde-le mâna și ajută-i să coboare. Apoi mulțumește-le pentru prestație și arată-le ieșirea. Asigură-te că o părăsesc, apoi închide ușa! 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.