Omul potrivit te va iubi pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce ai

10/12/2022
Trăim vremuri în care e tot mai greu să găsești un suflet. Unul bun, nu rău, căci sufletele rele se găsesc la tot pasul, fără prea mari eforturi. Parcă prea mulți se atașează de lucruri, parcă prea puțini se atașează de persoane. Într-adevăr, oamenii nu sunt ceea ce par a fi, dar dacă trăim cu teama de a nu fi răniți, niciodată nu vom ajunge să cunoaștem iubirea.
Vorbesc despre acea iubire curată, sinceră, din adâncul sufletului. Fiindcă există oameni capabili să ofere asta. Iar cei care oferă o astfel de iubire, merită să și primească. Dacă nu ei, atunci cine?! Va veni o zi când așteptarea va lua sfârșit și adevărata iubire va păși în viața ta. Tu trebuie doar să îi faci loc. Vei întâlni omul tău și atunci când se va întâmpla, vei înțelege fiecare gest de iubire, fie el cât de mic, fiindcă omul potrivit te va iubi pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce ai. 
Vă veți suprapune sufletele, mâinile, emoțiile. Veți fi două suflete într-unul. Veți înflori odată cu fiecare bătaie a inimii. Veți învăța că nu vă trebuie multe, atât timp cât vă aveți unul pe celălalt. Chiar și puținul vă poate fi de ajuns. E mai important să fiți fericiți decât să aveți totul. Veți împărți bune și mai puțin bune. Iar tot ceea ce realizați, să realizați împreună, cu pași mici sau mari.  Și să nu uitați să vă iubiți ca-n prima zi, iar prima zi să vă fie în fiecare zi!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.