Omul zâmbește de multe ori când, de fapt, sufletul îi plânge cu lacrimi amare

17/02/2023
Zâmbetul este cea mai puternică armă a omului. Nu de puține ori, omul zâmbește celui care l-a rănit. Când are un necaz sau o problemă mai dificilă, omul cu toată amărăciunea sa alege să zâmbească, căci oamenii din jurul lui sau cei cu care se întâlnește nu sunt deloc vinovați de ale sale probleme. Omul știe să întâmpine cu un zâmbet anumite persoane atunci când ele trec printr-o durere, chiar dacă el însuși trece prin anumite situații dificile.
Omul zâmbește de multe ori când, de fapt, sufletul îi plânge cu lacrimi amare. Mereu vedem oameni zâmbind, dar doar Dumnezeu știe ce este în sufletul lor și ce dureri poartă în el. Trebuie să ne încredem în Dumnezeu și în noi înșine, iar lucrurile se vor rezolva. Și să știți că unele probleme sau greutăți se abat asupra noastră nu pentru a ne face rău, ci pentru a ne lumina calea și sufletul. Dacă unele griji nu ar exista, nu am ști să ne bucurăm de bine.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.