Omule, nu ceasul te trezește în fiecare zi, ci Dumnezeu o face

25/12/2022
Ca om, sunt multe lucruri pentru care trebuie să fii recunoscător, însă prea puțini sunt cei care înțeleg importanța acestora. Chiar și cel mai mic lucru are valoarea lui, nu trebuie dat la o parte. Undeva, cândva, îți va fi de folos. O vorbă dulce este ușor de spus, dar poate cântări mult în sufletul unui om. Și faptele bune nu trec neobservate de ochii lui Dumnezeu. 
Niciodată nu au trecut! Ziua de astăzi și cea de ieri sunt cele mai bune exemple. Ziua de mâine va fi cea mai bună dovadă că Dumnezeu te trezește, nu ceasul. Și când vei avea această convingere, timpul îți va părea fără margini. Când îl porți pe Dumnezeu în suflet, El te va purta pe drumuri care odată îți păreau greu accesibile. Niciodată să nu te îndoiești de puterea sau alegerile Lui, fiindcă vor fi unele asumate. Întotdeauna! 
Omule, tu poți uita orice, dar Dumnezeu le ține minte pe toate. Să fii recunoscător pentru ceea ce ai și ceea ce ești. Fără El nu ai fi reușit nimic! Uneori vei câștiga, alteori vei pierde, dar întotdeauna să continui. Și nu uita că niciodată nu ai izbutit singur! Dacă Dumnezeu nu ți-ar fi întins mâna, ți-ar fi lipsit multe din ceea ce ai deja. 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.