Prietenă adevărată este cea care vine nechemată atunci când treci prin momente grele

07/02/2023
Cele mai frumoase prietenii sunt cele care se nasc întâmplător. Într-o astfel de prietenie pură, sufletul se împarte mereu la doi. De asemenea, bucuriile și tristețile... Într-o prietenie sinceră, întotdeauna vei găsi refugiul de care ai nevoie. Când nu vei ști încotro să te îndrepți, nu-ți face griji... prietena ta va ști unde să te găsească.
Niciodată nu te va lăsa să cari singură toată tristețea. Numărul prietenelor nu contează, ci calitatea acestora. Chiar și o singură persoană poate fi de ajuns. O prietenă bună este pansamentul rănilor din suflet. Este pătura care te învelește atunci când inima ta tremură de frig. Este ploaia care îți răcorește sufletul atunci când acesta arde de dor. 
Prietenă adevărată este cea care nu te alege după înfățișare, ci după suflet și chimia dintre voi două. Într-o prietenie nu se aruncă cu piatra în celălalt om. Și nici nu vezi paiul din ochiul celuilalt, înaintea bârnei din ochii tai. Cea care îți este cu adevărat prietenă se bucură de succesul tău, nu te invidiază. Și mereu îți va lua apărarea. Să ai o cea mai bună prietenă înseamnă să ai o soră pe viață!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.