Să arăți că îți pasă este mai important decât să spui că îți pasă

16/12/2022
O femeie e mai răbdătoare decât ai crede, însă niciodată nu va răbda la nesfârșit. Răbdarea e probabil singura limită pe care și-o impune, căci nu poate ierta la nesfârșit nepăsarea sau iubirea netransformată în fapte. De vorbe e sătul orice om, nu doar femeia. Și e normal să fie așa atunci când știe ce vrea de la viață.
O femeie niciodată nu va rămâne acolo unde ea e singura care se implică. O femeie niciodată nu va rămâne în locul unde ea este singura care iartă și își dorește... O relație se repară, nu se aruncă la gunoi, dar pentru asta e nevoie și de el, nu doar de ea. Niciun bărbat să nu își imagineze că odată ce a cucerit o femeie, aceasta îi va rămâne alături întreaga viață și se va face preș la picioarele lui. 
O femeie se cucerește în fiecare zi. O femeie se surprinde, puțin câte puțin, încât să nu pară că sentimentele tale pentru ea au făcut popas sau au ajuns la final de drum. Pâna la urmă, faptele demonstrează de ce vorbele nu sunt totul. Importanța unor fapte mici este mai mare decât un șir nesfârșit de cuvinte... Să ții minte asta, altfel o vei vedea plecând cu bagaje cu tot. Sau chiar și fără ele! 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.