Se spune că mătușa e cea mai frumoasă ființă de pe pământ, după mama

03/12/2022
Să fii mătușă e un dar la fel de frumos ca acela de a fi mamă. Să fii mătușă înseamnă să iubești pe cineva care nu este al tău, dar a cărui inimă îți aparține. Și nu doar pentru o clipă, ci pentru întreaga viața. Simți cum o parte din tine a prins viață într-un trup micuț, blând și pur.

A fi mătușă este o binecuvântare a lui Dumnezeu, o binecuvântare de care multe femei nu au parte. A fi mătușă înseamnă să emani și să primești iubire pură, nicidecum o iubire mascată. Să strângi în brațe un suflet mic e însăși fericirea. Timpul tău devine timpul vostru, și asta fără să ai vreo părere de rău - poate singura părere de rău ar fi aceea că nu puteți petrece mai mult timp împreună.

Să fii mătușă înseamnă ca fiecare revedere să fie un răsărit de soare pe strada ta, indiferent cât de aglomerată ți-e viața de nori. Cred că nicio mătușa nu poate să compare cu ceva sentimentele care o încearcă atunci când ochii îi sunt priviți de doi ochișori nevinovați. Viața unei mătuși este plină de provocări și neprevăzut, dar fiecare moment este de neprețuit.

Cu convingere, pot spune că fiecare mătușă a avut cel puțin un moment în care s-a simțit răvășită și poate ușor apăsată de marea responsabilitate ce-i intra pe ușă odată cu acea ființă mică și cumva dependentă de dragostea sa. Dar în egală măsură, știu că nicio mătușă nu consideră că sacrificiile pe care le face pentru a-i asigura minimul confort acelui copilaș care îi va umple viața cu amintiri frumoase, nu sunt prea mari pentru cât merită acel suflet mic.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.