Și în lumea asta, tu ești lumea mea

03/12/2022
Înainte de toate, vreau să ştii că te iubesc. Acum, şi mereu. Eşti sânge din sângele meu, şi eşti darul meu lăsat lumii. După ce eu nu voi mai fi, e de datoria ta să continui lupta de a face lumea mai bună. În felul tău, cu mintea şi puterea ta.

Vreau să ştii că îți voi greşi. Mult. Că te voi direcționa înspre scopuri şi vise care poate nu-ți vor aparţine. Vreau să ştii că îți doresc tot binele din lume. Şi cât îmi va sta în putință, voi face să fie aşa. Vreau să mă ierți că te voi răsfăța. Pentru că o voi face! Vreau să mă ierți pentru că nu voi fi un părinte strălucit. Vom avea păreri diferite despre lucruri, iar eu voi fi încăpățânată să am dreptate.

Vreau să mă înțelegi când anii vor trece, că eu voi uita cum e să fii ca tine. Voi uita ce înseamnă să trăiesc pentru prima dată şi voi încerca să te feresc de orice greşeală, subminându-ți experiența. Vreau să greşeşti, deşi îți voi spune să n-o faci. Vreau să te formezi pe fondul tău, nu al meu. Vreau să înveți de la mine, dar să nu devii ca mine.

Vreau să mă respecți, dar nu pentru că sunt mama ta, ci pentru că ți-am câştigat respectul. Vreau să fii un om drept şi să nu faci rău voit. Dar dacă vei alege să o faci, eu tot te voi iubi. Vreau să nu te pierzi pe drum, şi deşi vor veni momente grele, să nu fii prea mândru să ceri ajutor, dragul meu suflet.

Vreau să înveți că iubirea e singurul lucru pentru care merită să lupți până la capăt, dar că nu o poți forța. Dar în cele din urmă, vreau să îți trăieşti viața aşa cum ți-o doreşti tu, nu eu. Şi niciodată să nu uiți că oricât de rău va fi, sunt mereu cu tine, chiar şi dinainte de a te naşte. Te iubesc, copilul meu!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.