Sub nebunia mea îmi ascund tristețea cel mai bine

03/03/2023
M-am obișnuit să pun totul la suflet. Nu știu dacă este cea mai bună alegere, dar cred că nu este nici cea mai rea. Uneori mă supăr din nimic. Alteori din cauza prea multor lucruri. Am momente când mă simt nesigură, dar nu vreau să arăt asta, fiindcă nu îmi place să par slabă. Nu așa am fost crescută...
Am învățat să zâmbesc în cele mai grele momente. Poate părea ușor, dar numai omul care și-a ascuns lacrimile în spatele unui zâmbet știe cât de greu este... Doar acel om poate înțelege cum este să zâmbești cu noduri în gât, cu goluri în stomac. Însă nici nu-i învinuiesc pe cei care sunt de altă părere. Au propria realitate și cu siguranță este diferită de a majorității.
Nebunia îmi este umbră în multe momente și mă urmărește mai la tot pasul. Rar o mai ia pe câte o scurtătură, însă atunci când o face mă așteaptă precum cel mai loial câine. Datorită ei am reușit să depășesc lucruri care pe alții i-au măcinat sufletește, părticică cu părticică. Și mereu când sunt tristă... îmi sare în ajutor, făcându-mă să uit rănile care parcă mă strigă cu voce tare, cerșind atenție din partea mea.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.